Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

Najlepša fotografija Domaćica keksića

GLASANJE U TOKU Glasanje traje do: 30.03.2022.
GLASANJE završeno
Milan Petkovic

Uz Domaćicu je svaki dan poseban

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Zato što su Domaćicini keksići savršen dezert.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 5265
Amanda Stefanović

Odmor pred spavanje

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Volimo domaćicu jer je odlična uz mleko pred spavanje.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 4665
Andrijana Novaković

Ukus detinjstva

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Volim Tart sa kajsijom jer ima ukus na detinjstvo, kolače iz bakine kuhinje.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 41
Ivana Đorđević

Ukus detinjstva

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Znate onu recenicu iz crtaca :“Kada je Erik pojeo bananu, postao je Bananamen.“ E tako i ja, mnogo sam jela „Domacicu“ i postadoh domacica🙈😂Salu na stranu, ima taj keks nesto carbno u sebi, jednostavno a tako ukusno. Baka ga je uvek imala kada dođemo kod nje, a kada smo bili dobri pustila bi nas da smazemo celu kutiju❤️ Mirise na detenjstvo i svaku posetu baki. ❤️

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 18
Marina Bekerević

Moja domacica

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Zato sto su najbolji i najsladji kolacici uz kafu za mene i moje drugarice. Volim ih puno ❤️❤️❤️

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 3
Aleksandra Stepic

Moja Domacica

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Kada odmaram volim da ruckam slatko pa umocim u kafu ,zato mi je idealna Domacica

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 2
Branislava Grbatinic

Dobro jutro Domaće

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Predivan i ukusan spoj čokolade I keksa,voća i keksa..jednostavan i lagan užitak svakog jutra uz kafu i popodnevno okupljanje naših najdrazih! Hvala vam sto postojati i sto stojite u svakom domu!

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 5
Predrag Komarac

Porodična domaćica

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Podeliću sa vama – zašto volim Domaćicu keksiće… Pričam sa nostalgijom o starim vremenima. Na neko bolje vreme, ali i na detinjstvo koje me najviše podseća na Domaćicu. Prva sećanja vezuju me za mirise i ukuse. Moja baka je meni najdraža osoba. Ona je posebna. Savršena kuvarica. Svu ljubav prema kuhinji mi je prenela, još kao malom dečaku. Svi mi imamo neku ličnost koja je ulepšala naše detinjstvo.

To može da bude bilo ko, moje detinjstvo ulepšala je moja baka. Njeno ime je Mira. Baka se uvek potrudi da me dočeka sa lepim i bogatim ručkom, i pravi moje omiljene kolače, čokoladne mafine sa brusnicom i “Domaćica“ keksićima. Keksići su su mekani, čokoladnog ukusa i tope se u ustima. Rapsodija ukusa! Porodični keks koji nas okuplja u domu. Doručak je kod bake poseban.

Uvek ima svega u izobilju. Ne zna se da li bolje pravi kiflice ili kolače ili pogaču. Sve zamiriše kućom, kad se ona nađe u kuhinju. I majka se stalno šali da se kod bake uvek ugojimo koji kilogram. Svake godine za moj rođendan, baka pravi tortu samo za mene, moju omiljenu, sa Domaćica keksićima i malinama i tvrdim vam, to je najukusnija torta na svetu. Zato najviše volim DOMAĆICU!

Kada nemam previše školskih obaveza i domaćih zadataka, obavezno odem kod bake, svaki put je zateknem kako sedi u svojoj fotelji i plete mi džempere i kape za zimu, zato mi je zimi uvek toplo, ne samo da me greju oni, već i ljubav koju je baka utkala. Moja baka je za mene prava junakinja i zaista, dok čitam ovo što sam napisao, imam utisak da prepričavam neki film, a verujte mi, sve je živa istina! Ovo je domaćinska priča uz DOMAĆICU! <3

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 6
Marija Matijevic

I <3 Domaćica

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Moji omiljeni keksići su uvek sa mnom gde god da sam, jer bez njih ne mogu. Nezamenljivi su.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 1303
Jovana Vuković

Najslađi dezert

Zašto voliš Domaćica keksiće?: Zato što su ova dva đavolčića mirna dok ručkaju keks

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 15