Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

Moj godišnji odmor

GLASANJE U TOKU Glasanje traje do: 31.08.2021
GLASANJE završeno
Danka Mirkovic

Aranđelovac – Bukovička banja

Putovanja su ono što me ispunjava i čini da napunim baterije za godinu ispred mene. Odaberemo destinaciju, rezervišemo smeštaj i imamo svo vreme za šetnju i provod. Uživanje uz sladoled i kaficu u parku i neizostavno slikanje da pokaže trenutke divnog odmora!

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 344
Nataša Gardijan

Selo Kamenovo kod Petrovca na Mlavi

Od sela Kamenova do Petrovca na Mlavi je nedavno uređena pešačka i biciklistička staza. Moj odmor tamo proveden je bio veoma aktivan i dinamičan. Kao nekom ko i inače svekodnevno praktikuje brzo hodanje i bicikliranje, promena sredine za te aktivnosti mi je bila dragocena. Staza vodi pored njiva vrednih domaćina. Tu je ova slika i nastala.
Nazvala sam je „Kukuruzište“.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 339
Milica Bojović

Perast

Kada je ljubav jednaka slobodi, tada se istinski uživa. U uskim prolazima starih zidina i vruć vetar koji nanosi melodiju Galije i miris kotorskih krempita, prepuštena srcu, svetlucam kao more. Volim da urežem duboko svaki pejzaž da mi traje i inspiriše čitavu godinu. U odmoru se uživa poput zaljubljivanja, a to mi je svakako najvažniji deo.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 42
Ana Mitrovic

Boljevac

Odmarali smo u Vili Saturea u Boljevcu. Imali smo prilike da uzivamo u pravoj domaćoj kuhinji naših domaćina, da doručkujemo i gledamo u prelep Rtanj.

A vruće dane smo proveli u bazenu iz koga se takodje može videti Rtanj. Mir i lepota prirode u sred grada, i odmor i tišina, je nešto što se teško može naći, i mnogo znači kada vodite stresan život i posao.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 28
Marina Radonjic

Agios Georgios, Corfu

Godisnji odmor je kada okupis svoje najblize prijatelje, kumove i porodicu kako bi zajednicki proveli najlepsi period u godini. Odmor je kada su deca stalno u morskoj vodi, a jedino sto daje sjaj bele puti su zubi iza njihovih sirokih osmeha. A obaveza nas roditelja je da ih nauce da plivaju, plutaju i uzivaju u svakoj sekundi morskih uspomena za ceo njihov zivot.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 29
Oplakan Elena

Budva

Uz ovaj koktel ,nece vam biti potreban ni mobitel🍹🎶.Provela sam 7 nezabovarnih dana u Budvi. Danju sam uživala u lepotama okolnih plaza, noću uz čari starog grada,zvuke Lambade i osvežavajuce koktele.Budva,grad koji živi noću, čini da se čovek oseća aktivnim 24h. Staro jezgro grada prosto mami čoveka da tamo odluta i istražuje…

Šetnja uskim ulicama starog dela grada nudi svakom turisti priliku da vidi i otkrije neki novi kutak.Da li će to biti radnja sa nekim suvenirima,restoran sa ukusnom mediteranskom hranom ili neki stari skriveni kutak za kojim je možda tragao godinama i baš se tu našao sasvim slučajno… Za ljubitelje plivanja i vodenih sportova ,Budva sa svojim plažama ima šta da ponudi.

Sljunkovite plaze sa ležaljkama i suncobrani na kao i one sa stenama koje zapljuskuju morski talasi su pravi odmor za covekovu dušu i telo.Vodeni sportovi čine da se čovek ispuni nekom novom energijom ,adrenalinom koji mu daje jedan novi osećaj uzbuđenja.

Vožnja gliserima ,paraglajding ili neka druga vodena atrakcija daju šansu da doživi more na neki drugi način .Budva,grad koji živi i danju i noću,ostaće mi u pamćenju po letovanju i aktivnom odmoru ,dugim setnjama pored mora uz vetar koji stalno pirka i daje osećaj svežine.

I dok neki kažu da letovanje postaje prestiž ,na pojedincu je da odluči da li vredi da se upusti u taj letnji izazov koji puni čoveka jednom novom energijom neophodnom za neki novi podstrek.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 16
Rusmila Civgin

Izmir

Obilazim neobicna mesta i predele upijam duh drevnih vremena.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 18
Silvana Petrovic

Drač – Albanija

Najvise uzivam u trenutcima sa mojim suprugom, u plivanju, u zalasku sunca, u setnji i razgledanju svih lepih ulica,kuca,maslinjaka… U obilasku i upoznavanju svega sto se moze videti autenticno za taj grad, ljude, hranu, obicaje, manastire, tvrdjave….. I delic svakog mesta ponesem dusom svojom☺.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 17
Jelena Marković

Parga, Grčka

Uživam u plavetnilo vode, plivam i udišem miris mora. Taj mir i blaženstvo koje osećam puni moje baterije.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 121
Slađana Živanović

Ohrid, Makedonija

Voda, sunce i lubenica 🏝

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 27