Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

Tvoje leto sa Domaćica keksićima

GLASANJE U TOKU Glasanje traje do: 30.07.2022.
GLASANJE završeno
Srdjan Acimovic

Leto, hladovina, milina uz vrhunsku Domacicu

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Hladovina, odmor, izlezavanje uz savrsen keks i hladno pice.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 105
Nebojša Radovanović

Uvek i svuda

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Moj savešeni letnji odmor počinje i završava se Domaćicom. Odmor prodje a Domaćica ostaje, uvek i svuda.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 101
Eudjenija Trkulja Sucov

Jutro na selu

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Najsrecnija sam kad odem u moju kucicu na selu, sednem u bastu medju ptice, cvece i neobuzdano rastinje svih vrsta i boja i cekam svoju divnu komsinicu da se ispricamo, popijemo caj i gricnemo par Domacica keksica. To su trenuci koje iscekujem cele zime i samo neka traju sto duze. Ta jednostavnost i mir su mi neprocenjivi.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 45
Katarina Mirković

Pod jabukom

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Domaće jabuke, cveće iz bašte i naravno „Domaćica… Mir i tišina…

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 90
Jelena Jović

Domaćica keks moj omiljeni slatkiš

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Moj savršeni letnji odmor je kupanje u bazenu uz omiljeni slatkiš domaćicu keks

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 25
Marija Andjelkovic

Volim ovako

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Savren je kada smo svi na okupu,kada radimo i uzivamo u onome sto volimo, kupanje,igranje drustvenih igara,naravno uz omiljene keksice 🥰

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 42
Vesna Pavlović

Savršen letnji odmor na selu

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Moj savršeni letnji idmor je odmor na selu,naravno,uz Domaćica keksiće. Leto je omiljeno godišnje doba.Milina je uživati u selu i svim njegovim čarima. Prva juzarnja kafica uz Domaćica keksiće i cvrkut ptica ispunjava moje srce. Uživam posmateajzći svoje kućne ljubimce dok se igraju željno iščekujući da ih pomazim.

Miris ruža odiše poljemJato golubova kruži oko kuće.Poneka roda sleti na krov,a u večernjim satima može se videti i čuti sova.Prizir je kao iz bajke.Moje drage komšinice vrlo rado dođu kod mene gde,uz kaficu i Donaćica kejsiće,sedimo do duboko u noć,razgovaramo i udišemo svež vazduh.Rado se odazovem pozivu kimšinice koja ima bazen i brčkamo se,a zatim sledi popidbevni odmor uz knjigu.

U blizini nam je Srebrno jezero,pa i tamo odlazimo tokom letnjih dana.Neizostavno je i roštiljanje sa prijateljima.Selo je nešto što me ispunjava U njemu osećam mir i spokoj.Volim da založim smederevca i u njemu isoečem pogaču Naravno,tu je i obavezno kuvanje džema od kajsije.

Za nekoga bi možsa ovo bio rad,ali za mene je to uživanje.Letnji odmor provedem i sa svojom sestrom bliznakinjom koja radi i živi u inosteanstvu i čiji dolazak željno iščekujem.Svaki trenutak letnjeg odmora koji provedem na selu nosim u srcu i jedva čekam iduće leto da ponovo uživam u letnjoj seoskoj idili.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 36
Nataša Tufegdžić

Leto na selu

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Moj savršen letnji odmor upravo teče na selu. Oaza zelenila,plavetnilo neba, po koja koka, maca i kuca. I neizostavni kolačić.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 23
Sladjana Nedeljkovi

Na moru s Domacicom

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Moj savrseni letnji odmor izgleda upravo kao s fotografije…. more, Sunce I neka Moja najdraza bica iza I ispred kamere…🌞💛⛱️ I naravno Moja Domacica 💛

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 25
Maja Spasić

Čitanje uz domaćicu

Kako izgleda tvoj savršeni letnji odmor?: Letnji odmor uz čitanje romana i grickanje domaćica nešto predivno. Ja obavam ove keksiće sa maslacem 😋

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 41