Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

Najdraža biljka

GLASANJE U TOKU Glasanje traje do: 30.05.2022.
GLASANJE završeno
Marija Acimovic

Amarilis

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Tretirana s ljubavlju i posebnom paznjom uzvraca prelepim cvetovima koji krase moj dom

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 343
Jelisaveta Djordjieska

Difembahija

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Moja omiljena biljka,difembahija.Kao i ljudi i biljke osecaju ljubav i paznju.Predivne su ,svojim krupnim zelenim listovima su najlepsi ukras u mom domu.Negovane,zalivane,prihranjene ,svakodnevna nega ih cini predivnim.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 249
Aleksandra Vujić

Drvo života Yucca

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Sada sledi skidanje starog i požutelog lišća. Zimi nam krasi stepenice, a na proleće je iznosimo napolje. Ono što imam u planu, je veća saksija, kao i dodavanje zemlje. Zimi sam je polivala jednom nedeljno, a u proleće i leto uveče kada Sunce nema dodira sa njom. Listove brišem korom od banane. Ljubav prema biljkama je čudo.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 16
Maja Radulovic

Orhideja

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Moja mezimica – Orhideja, imam je vec sest godina i ne prestaje da me odusevljava svojim cvetovima. Ona nema period mirovanja, cim se sasusi poslednji cvet na staroj grani odmah pusti novu granu i svaki put iznova me obraduje..
Puno svetlosti, ljubav i voda je formula za njenu lepotu i cvetanje.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 17
Natasa Marinković

Seflera

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Nega i paznja

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 8
Snjezana Todorić

Juda

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Sa njegom dohranom biljkama je potrebna i nasa ljubav.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 18
Nataša Tufegdžić

Srećni kaktus

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Čuvam ga godinama,nisam odustala. Juče je tek izbio prvi cvetić. I evo delim ga sa svima Vama.Mojoj sreći nema kraja. Kažu da kaktusu ne treba mnogo..Samo Sunca,ljubavi i prehrana,presađivanje uz adekvatnu zemlju za njega..🌵

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 19
Radmila Kovačević

Petunija

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Ja sam ljubitelj cveća, obožavam cveće, dvorište mi je vrt, voli sve biljke. Volim daih gajim, zaliva okopavam i posvetim svu pažnju, biljke vole da se neguju.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 8
Danijela Drikic

Seflera

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Neguje se svaki dan. A posebno listovi,premazuju se bananom. Za lepsi i bolji sjaj lista.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 10
Snežana Barajevac

Muškatla

Na koji način održavaš, tretiraš i paziš svoju biljku?: Biljku pazim tako sto je zalivam samo ujutru i to ne cesto, prihranjujem je dva puta mesecno prihranom a povremeno je zalijem mlekom jer to pogoduje dobrom cvetanju i jacanju muskatli.. Ali najbitnija prihrana je ljubav koju medjusobno delimo jedna prema drugoj 🤗❤️

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 8