Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

Moj uradi sam projekat

GLASANJE U TOKU Glasanje traje do: 30.09.2022.
GLASANJE završeno
Gabrijela Lendvaj

Rucno radjeni sapuni

Opiši svoj uradi sam projekat: Sapuncici.. Izradjujem ih u svim bojama… Raznih mirisa i oblika…
Ne svakidasnji poklon vama dragoj osobi…

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 348
Iva Nađ

Gnomovi

Opiši svoj uradi sam projekat: Dolazi uskoro prelepa zima, i ja kao domacica koja ima šivačkog iskustva, volim kreativne stvari, troje dece i slobodnog vremena počela sam praviti skandinavske gnomove različitih veličina ,boja i detalja… Opušta me da radim njih toliko su jedinstveni, i puni ljubavi u zimskoj idili imaju posebnu čar.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 255
Vesna Pavlović

Ručni rad

Opiši svoj uradi sam projekat: Kao što se iz priloženog da videti,moj projekat je ručni rad.To su heklane šustiklice,sa belim koncem,a i u boji.Imam ih postavljene svuda po stanu u gradu,kao i u kući na selu. Kad god ih ugledam setim se nekih lepih vremena kada smo živeli u selu.Seoski živet je lep,pogotovu u zimskim danima kada smo se okupljali i uz iće i piće sedeli do sitnih sati.

Dok bi naša jača polovina igrala karte ili provodila vreme u nekim drugum društvenim igrama,mi,žene,heklale bi,vezle goblene i uz priču ne primetimo da je prošla ponoć.Sutradan uveče opet okupljanje kod druge komšinice i tako redom.

Bila su to druga vremena kada su sela bila puna.Sada su sela opustela.Ostali su samo stariji ljudi. Mlađi su ili u inostranstvi,ili su otišli u grad gde rade,a i tamo žive.Leto provodimo na selu.Sa oduševljenjem posmatram svaki svoj ručni rad,gledam goblene koji krase zidove.

Pregršt heklanih stolnjaka,šustiklica spakovala sam i čuvam za svoju ćerku.Ostaje lepa uspomena na dane kada smo bili mladi,kada nam nije bilo teško ništa,kada sam sa puno ljubavi heklala,vezla. Iduće godine slavimo 30 godina braka.Te iste godine punim 50 godina.Sve trenutke provedene u druženju i izradi ručnih radova nosim u srcu i uvek se rado vraćam selu.Sa nestrpljenjem čekam iduće leto i odlazak u svoju oazu mira.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 9
Ivana Radojevic

Torba od plasticnih kesa

Opiši svoj uradi sam projekat: Torbe od plasticnih kesa su prelepe i jako izdrzljive a umesto sto bacamo kese mozemo da napravimo nesto korisno i lepo❤️❤️

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 18
Milena Jovanović

Ram za sliku

Opiši svoj uradi sam projekat: Potrebno je obično staro staklo ,nož za sečenje stakla i mala ručna akumolatorska bušilica ,malo šmirgle da se obrade ivice,ukrasi šljokice ,lepljiva folija,da se napravi džep da se stavi fotografija ,metalni držač sa šafom kupuje se u prodavnici uradi sam.Okrsne šljokice biseri kod kineza.Evo kako je meni ispa …Ali svako može da uradi kako želi i dodati ukrase …

Meni se uklopio u moderan enterije….Iseći željenu dimenziju stakla može i kockasti oblik probušiti odvijačem rupu za držač na visini 1cm od donje ivice da nebi bio veliki nagib ,na sredini.Ošmirglati ivice da ne budu oštre.Džep napraviti isto po želji za odgovarajuću veličinu fotografije ,nalepiti foliju da bi se dobio izgleda rama.Moja kombinacija je srebro pa je tako i folija i držač te boje .Treba uskladiti boju držača i folije i detalja da sve bude sa ukusom i u skladu….

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 5
Violeta Jovanović

Moj bunar

Opiši svoj uradi sam projekat: Bunar želja

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 14
Magdalena Matic

Bozicna dekoracija

Opiši svoj uradi sam projekat: Kucica, svetlece drvce i andjelcici. Koriscene grancice, tupferi, novogodisnje kuglice i lampice.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 9
Dejana Viliš

Lebdeća šolja

Opiši svoj uradi sam projekat: Inspiraciju sam dobila u toku trudnoće i odlučila da se oprobam u pravljenju „lebdeće šolje“ pored svog standardnog hobija-svega što može da se napravi od papira, uključujući i cveće. Ova šolja je išla na poklon jednom predivnoj ženi kod koje smo bili u apartmanu par puta i prihvatila ju je sa oduševljenjem. Niko nije za sada ostao ravnodušan pri pogledu na ovu lepotu.

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 10
Dragana Andric

Cvetovi od papira

Opiši svoj uradi sam projekat: Cvetovi od papira, veliki I mali u nijansama roze boje, radjeni za punoletstvo moje cerke, rucni rad

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 15
Tijana Zivojinovic

Podmetaci za case

Opiši svoj uradi sam projekat: Podmetaci za case od gipsa. Sve je rucna izrada, pocevsi od izlivanja gipsa, smirglanja, bojenja, lakiranja…

Prikaži VIŠE
Broj glasova: 16