Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.

5 novogodišnjih poklona koji vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati

5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati

Mali pokloni, ukusne domaće poslastice i ukrasi mogu da obraduju svaku osobu ukoliko se upakuju i uruče sa ljubavlju. Bez obzira na budžete i ponudu, našom kreativnošću i voljom, možemo da pripremimo vesele paketiće za sve drage osobe.

Krenite na vreme sa osmišljavanjem poklona kako biste imali dovoljno prostora da ih upakujete i ukrasite. Pomoćiće i ukoliko krenete da skupljate kutijice, ukrasne tkanine, papire, trake i mašne. Ove stvari će na kraju dodatno ulepšati darove i pokazati njihovim novim vlasnicima koliko ste se trudili i u njih uneli ljubavi.

Glavno pravilo je da izaberite jedan glavni predmet koji će vam poslužiti kao okosnica za dodatno ukrašavanje i nadograđivanje. Sve ostalo prilagodite karakteru osobe kojoj je poklon namenjen, vašoj inspiraciji, veštinama i volji.

U nastavku pogledajte kako smo mi pripremili i ukombinovali poklone dodajući malim standardnim predmetima koji su svima neophodni, malo šarma i karaktera.

5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati

1. Najmekši peškiri kao poklon:

Peškiri su neophodni svakom domu i njihovim izborom za poklon ne možete pogrešiti. Ali, kako bi poklon bio potpun i interesantniji, potrudite se oko njegovog pakovanja i dodatnih sitnica. Napravite kombinaciju koja asocira one kojima je namenjena na opuštajuće momente, na mir, spokoj, negovanje, ljubav prema telu i vreme provedeno u sopstvenom društvu. Uz peškir dodajte kupku, ručno pravljeni sapun, možda četku za telo ili neki od alata za negu lica

Celokupni sadržaj poklona možete povezati ukrasnom vrpcom, ili od ukrasnog papira pripremite vrećice u koje ćete da ih smestite. Ne morate da budete specijalno vešti u pakovanju i oblikovanju papira, ali uz malo truda možete jedan običan, standardni poklon da učinite šarmantnijim.

2. Ljupki set za negu kose:

Ovaj poklon zasniva se na selekciji preparata ili pribora za negu i/ili oblikovanje kose. Odaberite glavni proizvod, recimo balzam ili specijalni češalj, pa im dodajte manje sitnice – poput pakovanja ukosnica, gumica, šnala, ulja za dodatnu negu… Prilagodite dodatni sadržaj vašem budžetu i ne zaboravite na pakovanje.

Manje artikle možete smestiti u kutije koje ćete dodatno ukrasiti, ili izaberite ukrasne vrećice kojima možete dati svoj lični pečat bojama, ukrasima i personalizovanim porukama.

3. Napravite ukusni paketić za opuštajuće večeri:

Ukoliko ste u žurbi ili morate da priredite poklon u poslednji čas predlažemo da u prodavnici napravite selekciju slatkiša – od kokica, grickalica i finih zalogaja. Ideja je da ovaj paketić obmotate porukama i željama za lepe, opuštajuće i zabavne večeri za one kojima ste poklone namenili. Domaćica kolačići, napolitanke, grisine i ostale ukusne čarolije obaviće svoj zadatak i dodatno ulepšati nežne zimske večeri onima kojima su sa ljubavlju poklonjeni.

Kako je sam poklon jednostavan, potrudite se dodatno prilikom njegovog pakovanja. Rešite se šarenih i raznolikih kutija i smestite ih u prozirne celofane, vrećice ili lepe staklene tegle. Sve zajedno upakujte u odgovarajuću kutiju ili korpu. Zavisno od mogućnosti i vremena koje imate, možete poklonu dodati i lepe šolje, svesku ili lepo odštampanu/ispisanu listu sa preporučenim filmovima za gledanje.

Iskoristite male sitnice da ovom ukusnom poklonu date dašak elegancije i karaktera.

5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati 5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati

4. Domaća hrana brižljivo upakovana:

Ukoliko ste ljubitelj kuvanja, a poklon pripremate za prave gurmane koji vole vaše poslastice, ne morate dalje da razmišljate jer je odabir poklona jednostavan. Samo pripremite neku ukusnu kombinaciju – ispecite pogačice, hleb, kolačiće ili pripremite tortu i smislite kako da ih lepo aranžirate i upakujete.

Zavisno od jela, dodajte i u poklon uključite dodatne sitnice iz kuhinje. Recimo, spakujte neku ukrasnu viljuškicu, varjaču, kašiku, lepu tekstilnu salvetu, stolnjak ili dasku – zavisno od budžeta, ponude i vaše inspiracije.

5. Dobro stara boca pića u malo drugačijem izdanju:

Piće je uvek pouzdan poklon koji ne može da razočara, naročito tokom novogodišnjih praznika. Zavisno od osobe kojoj je namenjen, uz flašu pića možete da dodate i neku interesantnu sitnicu kako bi poklon bio potpuniji i ličniji. Recimo, dodajte lepu čašu, časopis, knjigu, disk sa filmom, uplatite mesečnu pretplatu za neki od striming servisa, ili pronađite male aksesoare kao što su kape, rukavice, čarape…

Od srca darujte ljude koji vas okružuju, posvetite im svoje vreme i za njih sačuvajte energiju, pa će pokloni biti šlag na torti, mali i lep znak pažnje kojima ćete zajedno moći da se radujete i u njima uživate.

5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati 5 novogodišnjih poklona koje vas neće koštati mnogo, a kojima će se svi radovati

OCENI Priču
Broj glasova: 5